fbpx

ONS VERHAAL

ONS VERHAAL

Corporate story coöperatie Recruitz

Veranderd speelveld
Voor ondernemers die actief zijn in de arbeidsbemiddeling wordt het er de laatste jaren niet gemakkelijker op. De continu veranderende wetgeving heeft tot gevolg dat flexibele arbeid duurder wordt en minder flexibel. De insteek van de wetgever is goed, arbeidsrechtelijke verschillen tussen de eigen en ingehuurde medewerkers moeten zoveel mogelijk voorkomen worden. De keuze voor externe inhuur moet niet gemaakt worden op basis van kostenbesparingen, maar omdat de bedrijfsvoering hierom vraagt.

Als antwoord op de uitdagingen in het sterk veranderende speelveld zijn wij in 2020 Recruitz gestart, een coöperatie waarin leden hun krachten bundelen. De coöperatie biedt haar leden legio voordelen, altijd met behoud van de eigen unieke identiteit. Het lidmaatschap straalt ook krachtig af naar buiten. Het biedt zekerheid aan inlenende organisaties en garandeert hen een juiste uitvoering van CAO en wet- en regelgeving.

Echt anders
Recruitz is een platte, transparante organisatie. Het bestuur is slagvaardig en kundig op het gebied van arbeidsbemiddeling. De coöperatie heeft geen winstoogmerk en is gemeenschappelijke eigendom van haar leden. Zij bepalen mede de koers van de coöperatie. Door samenwerking tussen de leden ontstaan synergievoordelen zoals bijv.  kostenbesparing. Omdat Recruitz onafhankelijk opereert kunnen we het écht anders doen. Met flexibele in- en uitstapmogelijkheden, een lage contributie en vooral met een compleet pakket aan ondersteunende diensten. De dienstverlening is maatwerk en de diensten kunnen modulair afgenomen worden. Leden zijn vrij om te bepalen in welke mate ze gebruik willen maken van de Cooperatie.

Ontzorgen
Recruitz wil vooral ontzorgen. De coöperatie neemt randzaken en randzorgen weg en zet leden en medewerkers in hun kracht. We verzorgen slimme administratieve, juridische en financiële diensten. Hierdoor kunnen bemiddelaars zich focussen op wat zij het liefst doen: de beste match maken.

Leren en inspireren
De coöperatie is ook een plek om te leren, te creëren en te inspireren. Om kennis en kunde te kunnen delen met gelijkgestemden. Recruitz biedt haar leden daarom een eigen platform. Een  omgeving die de potentie heeft om uit te groeien tot een community en van waaruit online en offline evenementen georganiseerd worden. De leden bepalen de inhoud en koers van het platform, Recruitz faciliteert.

This post is also available in: English