fbpx

SALARISADMINISTRATIE

Het voeren van een efficiënte en effectieve personeelsadministratie kan soms een flinke uitdaging zijn. Recruitz kan je hier geheel in ontzorgen. Voor meerdere organisaties die actief zijn op het gebied van arbeidsbemiddeling verzorgen wij deze deze werkzaamheden.  Het uitgangspunt is een overzichtelijke en efficiënte salarisadministratie met als resultaat: zeer tevreden medewerkers. Bovendien kun je met alle fiscale- en arbeidsrechtelijke vragen bij ons terecht en informeren wij je regelmatig over zaken die voor jouw organisatie van belang kunnen zijn.

Op basis van eenvoudige werkafspraken en onze kostenbesparende oplossingen zorgen we dat jouw personeelsadministratie zo efficiënt mogelijk wordt ingericht en borgen we de continuïteit van de werkzaamheden omdat meerdere medewerkers van Recruitz elkaar kunnen waarnemen bij afwezigheid.

De salarisadministratie is eenvoudig los te koppelen van de financiële administratie. Periodiek ontvang je of jouw accountant de informatie die nodig is om de financiële rapportages op te maken. Uiteraard zorgen wij ervoor dat de salarisadministratie voldoet aan de geldende wet- en regelgeving en de van toepassing zijnde cao.

Ook voor DGA’s hebben we een zeer vriendelijke oplossing voor de verzorging van de salarisadministratie

Benieuwd naar de mogelijkheden en wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Is dit niet wat je zocht? Kijk voor ons andere aanbod op deze dienstenpagina.

This post is also available in: English